Calendari

Hola noies i noi!

Dijous passat a classe es va remodelar el treball que tenim en funció del temps que queda després d'aquest "parèntesi" que hem tingut.

Així, l'apartat del Cronograma, pressupost i redacció del projecte d'investigació ja no es farà i per tant la responsable d'aquest càrrec farà equip amb un altre responsable.
Ja que la part de l'anàlisi de les dades i la redacció de l'informe final és més complexa ara la Mònica (que s'havia quedat sense càrrec) i el Javi (resposable d'aquest darrer apartat) treballaran junts com a co-responsables. Us sembla bé?

La part dels qüestionaris queda de la següent manera:

Ara li acabo d'enviar les preguntes del qüestionari a l'Olga per tal que ens digui si les troba correctes i suficients. Va dir que dilluns donaria una resposta i definiria la mostra, és a dir, a qui hem d'entrevistar.
Aquesta mostra es dividirà i la repartirem entre cada membre del grup, per exemple, una persona enquestarà a gent d'una població petita i una altra d'una població gran, etc.

Un cop estigui definida l'Andrea i jo repartirem sectors. Cada qüestionari ha d'estar numerat, és a dir, cada qüestionari tindrà un número que serà com el seu Dni, per tal que ens sigui més fàcil identificar-los. Així, a la vegada que us assignem mostra també us direm quins números de qüestionaris teniu i vosaltres quan els imprimiu els numereu, per exemple una persona tindrà del 1 a l'11, l'altra del 12 al 23, etc.

Crec que podriem fer 11 qüestionaris per persona ja que som 9, i si voleu quadrar números que una persona en faci 1 més i així en tindriem 100.

Tots tenim com a data límit el dia 7 de gener. Aquest dimecres haureu d'enviar els qüestionaris al correu de l'Andrea i al meu. Es revisaràn i si veiem que algú no està fet adeqüadament, pel que sigui, considerarem si és representatiu o no, ja que val més tenir 90 que siguin correctes que no 10 més que no ho siguin.

I per últim es va fixar la data d'entrega de la investigació final, el 29 de gener.
I el dia 5 de febrer es presenten les campanyes (els grups que vulguin).

De moment això es tot
Com sempre, si teniu cap dubte ja sabeu, comenteu i ho aclarim

Petons,

LEILA

;;
Prost! - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column