Calendari

Bones a totes i tots!

Porto novetats, us poso al corrent de tot el que es va dir a la reunió d’ahir amb la Olga i amb la feina que tenim per endavant.

Per començar, recordo que hem de tenir clar que el nostre objecte d’estudi és la intersecció, els elements comuns, entre:
-Les practiques sexuals de risc.
-I la manera en com accedir als joves, el nostre target group, per tal que modifiquin els seus hàbits.

Com ja sabeu hem de continuar llegint i fent totes les fitxes de lectura i posar-les en comú, per tal de que tots estem al corrent de tota la informació extreta i per a que l’Albareda pugui fer el seu apartat.

Així el pas següent es fer els objectius i preguntes d’investigació, que durà a terme com ja he dit l’Anna Albareda, de la següent manera:

- Primer de tot, cal definir quin serà el nostre Objectiu General de la investigació.
- A continuació, definir els Objectius Específics que han de ser clars i assequibles i es recomanable que no hi hagi més de tres, és a dir que siguin pocs però explícits i assumibles. De tal forma que la estructura serà:

OG=OE1+OE2...

- A partir d’aquestes Objectius Específics cal formular les Preguntes de la Investigació. De cada OE sortiran unes determinades preguntes d’investigació, que normalment es podran extreure del mateix enunciat de l’objectiu. Així l’estructura serà:

OE1=P.Inv1+P.Inv2+P.Inv 3...

Algunes d’aquestes preguntes ens ajudarà a respondre-les el qüestionari que elaborarem posteriorment, i que es responsabilitat de l’Andrea.

Les respostes que donem a aquestes preguntes d’investigació seran, finament, les conclusions que traurem de l’estudi d’investigació.

Respecte al mètode de treball:

Tal i com ens va explicar l’Olga en la reunió, a partir d’ara haurem de seguir un mètode de treball que es repetirà en els diferents apartats que formen el treball.
Quan el responsable de cada secció faci la seva feina hem de posar-la en comú. Per fer-ho convocarem una reunió de tot el grup en la qual s’explicarà la feina feta i tothom opinarem al respecte, així aconseguirem posar-nos al dia i discutir sobre si canviaríem alguna cosa, si ens sembla perfecte, etc.
D’aquesta reunió hem de fer una bitàcora on s’expliqui tot el que ha passat i el que hem opinat i comentat. Així tant l’Olga com nosaltres, tindrem present tot el que hem extret de cada reunió.


Un cop estigui acabada la part d’objectius i preguntes d’investigació o paral·lelament l’Aïda començarà a fer el marc teòric, que consta d’antecedents, definició de conceptes bàsics i enfoc teoric/teoric-metodològic. Ja ens aniràs informant de com va la cosa.



D’altra banda ja s’han fixat unes dates determinades per entregar i publicar aquí al blog diferents seccions. Us les deixo aquí, però també las posaré a la barra lateral perquè les tinguem sempre a la vista.

El dia 10 de novembre han d’estar acabats (amb la reunió corresponent feta) i penjat al Blog, els objectius i preguntes d’investigació.

El dia 18 de novembre ha d’estar acabat (amb la reunió, posada en comú, etc)i penjat al Blog el marc teòric.

El dia 20 de novembre serà el torn de fer el qüestionari.

Com veieu ja es van relacionant diversos apartats i això comença a ser un sistema d’engranatges, així que cap endavant i sort.

Si us plau comenteu TOTS i dieu si us queda clar, si teniu cap dubte o el que sigui sobre tot el que acabo d’explicar.
Petons!

Leila

Benvinguts

Benvinguts al blog de Prost!



D'aquest apartat s'encarrega Leila Lozano


Hola
Bé després de la reunió d'ahir amb l'Olga, el tema lectures comença ja endavant i tot i que, és una tasca més lenta i que necessita una mica més dedicació hauríem d'intentar que entre tots esdevingués fluïda, ja que com sabeu cada setmana hi ha "reunió" amb l'Olga i d'una manera o altra, el treball ha d'estar fet o bastant avançat.Tot i que, ja us en vaig fer un avanç al sortir de classe ho explico millor per aquí.De totes les lectures que s'han de realitzar per la investigació només n'hi ha dues que siguin obligatòries per totes les membres del grup; així que, els dos documents penjats al campus ens els hem de llegir totes (tranquil·les que us els passo per mail). D'aquests dos documents s'han d'elaborar les seves pertinents fitxes de lectures però en aquest cas em pertoca a mi.A mitjans de setmana ja sabré algunes altres lectures per la investigació que repartiré entre els membres i cada un que tingui lectura ha d'elaborar la fitxa (la plantilla de la fitxa la tinc en brut i em falta passar-la a net en un word). Per tant, de moment la feina de lectures és col·lectiva i és llegir els dos documents penjats al campus i que jo us enviaré al vostre correu.Ja sabeu que si teniu qualsevol dubte o quelcom, aquí estic!I ara... a llegir com bojes!Bon cap de setmana, nenes!
Se m'oblidava!Com ja sabeu la lectura del llibre "COMO SE INVESTIGA" passa per la pàgina 140. Sé que moltes de vosaltres encara no heu aconseguit el llibre però mireu d'avançar en la mesura de lo possible. Si necessiteu fer-ne fotocòpies podeu demanar-me'l.Crec que ara ja està tot. Comenteu i doneu una mica de vidilla amb això que sinó....però ja veureu els canvis que farà la nostra nova encarregada de bloG!
Alba.


D'aquest apartat s'encarrega l'Anna Albareda
Ei nois ja he penjat l'organigrama amb l'objectiu general, els tres objectius específics i les seves preguntes d'investigació tal com vam acordar a la reunió.
Els teniu a dalt de tot! ;)


Hola a tots! com ja sabeu estem desenvolupant el marc teòric, un apartat esencial per a l'elaboració del treball. Ja que l'Olga ens va dir que les fitxes de les lectures estaven un pèl fluixes, les estem revisant i refent, ja que són de gran importancia per a poder fer el mar teòric. Us aniré informant de qualsevol novetat sobre el marc a través del blog. Ens veiem d'aquí 30 min per continuar treballant!

:)

pd. comenteu



D'aquest apartat s'encarrega Andrea Caubet




D'aquest apartat s'encarreguen Mònica Cortès, Aïda Camprubí i Javi Castán.

Post del blog


Hola noies i noi!
Al final crec que he trobat una plantilla més o menys "neutra". que en penseu? us agrada? espero que si, de tota manera es poden canviar els colors i tal i qual.
Per cert, si us hi fixeu, hi ha un apartat que diu "seccions del blog" (notícies i campanyes relacionades), el vaig crear perque l'aïda gómez m'ho va suggerir i jo penso que és molt bona idea. Us animo a participar penjant cosetes que trobeu interessants, o si no sempre me les podeu enviar a mi per correu i jo m'encarrego de penjarles.
Si trobeu notícies o campanyes sobre el SIDA xules, ja sabeu, poseules en comú! jo he penjat una bastant impactant, a veure què us sembla. De moment el de notícies és buid, a l'espera de que algú hi penji algo!
Alba, he creat també una secció de textos i lectures per a tú especialment :), perque fiquis coses i reparteixis feina per tots (sense passar-se eeeeeh!)
i a veure si us passeu més per aquí a comentar!
Prost!

;;
Prost! - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column