Calendari

Bones a totes i tots!

Porto novetats, us poso al corrent de tot el que es va dir a la reunió d’ahir amb la Olga i amb la feina que tenim per endavant.

Per començar, recordo que hem de tenir clar que el nostre objecte d’estudi és la intersecció, els elements comuns, entre:
-Les practiques sexuals de risc.
-I la manera en com accedir als joves, el nostre target group, per tal que modifiquin els seus hàbits.

Com ja sabeu hem de continuar llegint i fent totes les fitxes de lectura i posar-les en comú, per tal de que tots estem al corrent de tota la informació extreta i per a que l’Albareda pugui fer el seu apartat.

Així el pas següent es fer els objectius i preguntes d’investigació, que durà a terme com ja he dit l’Anna Albareda, de la següent manera:

- Primer de tot, cal definir quin serà el nostre Objectiu General de la investigació.
- A continuació, definir els Objectius Específics que han de ser clars i assequibles i es recomanable que no hi hagi més de tres, és a dir que siguin pocs però explícits i assumibles. De tal forma que la estructura serà:

OG=OE1+OE2...

- A partir d’aquestes Objectius Específics cal formular les Preguntes de la Investigació. De cada OE sortiran unes determinades preguntes d’investigació, que normalment es podran extreure del mateix enunciat de l’objectiu. Així l’estructura serà:

OE1=P.Inv1+P.Inv2+P.Inv 3...

Algunes d’aquestes preguntes ens ajudarà a respondre-les el qüestionari que elaborarem posteriorment, i que es responsabilitat de l’Andrea.

Les respostes que donem a aquestes preguntes d’investigació seran, finament, les conclusions que traurem de l’estudi d’investigació.

Respecte al mètode de treball:

Tal i com ens va explicar l’Olga en la reunió, a partir d’ara haurem de seguir un mètode de treball que es repetirà en els diferents apartats que formen el treball.
Quan el responsable de cada secció faci la seva feina hem de posar-la en comú. Per fer-ho convocarem una reunió de tot el grup en la qual s’explicarà la feina feta i tothom opinarem al respecte, així aconseguirem posar-nos al dia i discutir sobre si canviaríem alguna cosa, si ens sembla perfecte, etc.
D’aquesta reunió hem de fer una bitàcora on s’expliqui tot el que ha passat i el que hem opinat i comentat. Així tant l’Olga com nosaltres, tindrem present tot el que hem extret de cada reunió.


Un cop estigui acabada la part d’objectius i preguntes d’investigació o paral·lelament l’Aïda començarà a fer el marc teòric, que consta d’antecedents, definició de conceptes bàsics i enfoc teoric/teoric-metodològic. Ja ens aniràs informant de com va la cosa.



D’altra banda ja s’han fixat unes dates determinades per entregar i publicar aquí al blog diferents seccions. Us les deixo aquí, però també las posaré a la barra lateral perquè les tinguem sempre a la vista.

El dia 10 de novembre han d’estar acabats (amb la reunió corresponent feta) i penjat al Blog, els objectius i preguntes d’investigació.

El dia 18 de novembre ha d’estar acabat (amb la reunió, posada en comú, etc)i penjat al Blog el marc teòric.

El dia 20 de novembre serà el torn de fer el qüestionari.

Com veieu ja es van relacionant diversos apartats i això comença a ser un sistema d’engranatges, així que cap endavant i sort.

Si us plau comenteu TOTS i dieu si us queda clar, si teniu cap dubte o el que sigui sobre tot el que acabo d’explicar.
Petons!

Leila

3 Comments:

  1. Anònim said...
    hola!
    molt complet el que has posat. aquesta setmana començaré a perfilar una mica el marc teòric (en la mesura del que em sigui possible sense tenir abans els objectius).

    per cert! us he enviat a tots un mail d'una campanya que he trobat, digueu que us sembla i si la voleu penjar a "campanyes relacionades" :)

    un ptó a tots!
    Anònim said...
    molt bé coordinadora! molt ben explicat!! mercii!!




    jo esti intentant posar un post amb novetats de lectures però no se com es fa!! :(


    ajuda sisplau! :P
    Anònim said...
    ben explicat! i justetes les dates d'entrega!
    ens hem de posar les piles.
    Aïda, hem de quedar per fer la lectura del llibre que ens toca sens falta.
    Quan tingui una mica de temps em miro la campanya que en vas enviar i la penjo. Si em pots enviar un resumillo em fas un favor, però si no tens temps no et preocupis!
    Alba, m¡aniràs enviant les fitxes de lectura que rebis i corregeixis? jo les publico :) (soc pesáa eh?)

    Prost!

Post a Comment



Prost! - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column