Calendari

Hola nois i noies! Aquí penjo la bitàcora (amb algunes fotos) que vam fer sobre la reunió:



El divendres dia 7 de novembre vam realitzar la reunió d’objectius i preguntes d’investigació. Tot el grup ens havíem llegit prèviament les fitxes de les lectures realitzades per tots els components. La responsable dels objectius i de les preguntes de la investigació (Anna Albareda) va redactar els objectius i preguntes que va considerar més adients a partir de les fitxes de les lectures supervisades per l'Alba Vidal.

Tot i que teníem clar que com a màxim havia d’haver tres objectius específics, l’Anna va portar més per escollir entre tots quins eren els més adients.



En la reunió vam discutir sobre la seva opinió en referència als objectius i vam realitzar una sèrie de canvis:

L’objectiu general no ha sigut modificat perquè tots hem coincidit en que aquest és el que volem aconseguir: Reduïr les pràctiques sexuals de risc dels joves catalans modificant els seus hàbits de comportament sexual per evitar el contagi del virus ViH.

Els objectius específics que va aportar la responsable eren 5 per tal de motivar a la resta del grup a discutir i sintetitzar les idees que s’havien de reflectir en els objectius. Finalment vam obtenir 3 objectius específics amb 3-4 preguntes cadascun.
El primer objectiu ha sofert només modificacions en les preguntes d’investigació. Vàrem eliminar una de les preguntes per afegir-ne una altra que ens aportava la informació de manera més clara.
L’objectiu 2 i 3 originals han estat fusionats per tal de fer una mica més general l’àmbit d’aplicació. El primer es referia a la informació que tenien els joves sobre el tema a tractar i el segon tocava la conscienciació que els joves tenen sobre aquest. Vam arribar a la conclusió de que fusionant aquests dos aspectes en un sol objectiu és més fàcil de treballar-ho ja que si no es coneix el tema no es pot estar conscienciat. Com a conseqüència hem eliminat alguna de les preguntes perquè si no reiteravem massa alguns dels aspectes tractats anteriorment.
El punt 4 era un objectiu específic massa ampli i no el podíem arribar a assolir i per això hem decidit eliminar-lo. Es tractava d’un punt que feia referència més a la creació d’una campanya que no a una investgació.
Finalment el darrer objectiu tracta la part dels mètodes anticonceptius i quina relació mantenen els joves amb ells.
Per redactar els objectius definitius, cada membre del grup va aportar noves idees i les vam discutir entre tots.

L’ordre dels objectius específics seguiex una lògica ja que cada cop acotem més les qüestions que realitzem. És a dir, passem de l’estudi del públic objectiu i del grau de coneixement que té aquest sobre el tema tractat a aspectes molt més concrets: la informació de que disposen sobre el contagi del virus ViH i sobre el seu coneixement dels mètodes anticonceptius i de prevenció.

A partir de la redacció dels objectius que volem assolir i de les preguntes que ens condueixen a aquests, hem realitzat un organigrama per tal de veure els passos que volem seguir de manera més gràfica i per tant més clara.
Des de l’objectiu general sorgeixen els 3 enunciats dels objectius específics. En aquest punt relacionem l’enunciat amb la qüesitó mitjançant fonts de diferents colors.


Hem obtingut l’objectiu general, els objectius específics i les preguntes que condueixen a ells a partir de les lectures. Poc a poc ens hem anat informant sobre el tema i orientant sobre quines serien les qüestions que ens permetran obtenir uns resultats amb un significat coherent.

4 Comments:

  1. Anònim said...
    Molt bé!
    li varem treure profit a la tarda, tot i que ens ha costat arrencar!
    A veure que li semblen els objectius a l'Olga.
    petons!
    Anònim said...
    Bé ha quedat molt bé la bitàcora al final, perquè ens va costar arrencar si com mol bé ha dit l'Ana! ;)




    petons!
    Anònim said...
    trobo que van ser unes hores ben profitoses, a veure si seguim amb aquest bon ritme.
    Anònim said...
    Estic d'acord Javi. Ànims!

Post a Comment



Prost! - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column