Calendari

Realització del marc teòric

Hola a tots!! l'altre dia vam començar a fer el marc teòric i després d'haver tingut la reunió amb l'Olga ahir a la tarda, anem pel bon camí. La part d'antecedents que tenim feta està bé, tot i que enlloc de dividir les campanyes en apartats hem de redactar-les com un dicurs continuu. A part, quan aquest cap de setmana tingui les fixtes corretgides de lectures també podré incloure la informació més rellevant d'aquestes per ampliar els antecedents.


Respecte a la perspectiva teòrica, hem d'escollir una del document "Manual de comunicación social" i basar-nos en ella per poder fer aquesta part del treball. D'això no us preocupeu, dilluns tant la coordinadora com jo us ho expliquem detalladament i triem una. Aquest cap de setmana però, intentaré fer un esborrany sobre alguna teoria a veure què us sembla.

Bé, això és tot (de moment...). Ens veiem dilluns a la reunió de Marc Teòric a les 11h. Que tothom porti fets els deures ;)



Aïda G.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Molt bé Aïda G! Tot clar, bueno he fet un resum de les reunions perqeu tothom estigui al corrent, però aixi ens queda clar que van solucionar els dubtes que teniem del marc teòric.

    Ja li he enviat quasi totes les fitxes corregides (només queden dos per modificar) a l'Ana i suposo que avui les penjarà.

    Petons!
    Anònim said...
    Que bé que estiguem anant en la direcció correcta. Perfecte!
    Entenc que dels antecedents només falta ampliar una mica el que tenim i redactar-ho tot bé, en un discurs seguit.

    Pel que fa a la definició de conceptes, que no ens els repartim? A mi no m'ha arribat el mail que vam acordar per repartir feina. Bé, m'espero.

    El tema de la perspectiva metodològica cal triar-la i desenvolupar algun apartat que parli de la que hem triat i perquè?

    Bueno guapes i guapo, bon cap de setmana.

    Anem parlant, un petó.
    Anònim said...
    hola noies i noi!
    que tal?
    ja he rebut la major part de fitxes de lectura de la leila i ara mateix em poso a penjar-les. Però tinc una pregunta: a l'apartat "antecedents" del marc teoric no hauriem de posar exemples d'altres estudis sobre els hàbits sexuals dels joves que és el que representa que hem de fer nosaltres enlloc de posar només campanyes? Esque se m'acaba d'acudir i pot ser té més sentit ja que la campanya és optativa. Pot ser hauriem de comentar una miqueta els resultats dels altres estudis i les seves conclusions.
    petons!
    Anònim said...
    Si si, Ana, es que hem de posar estudis sobre tot i a més a més, campanyes. Per això en part haviem de modificar les fitxes, perque no posavem de que parlava cada estudi ni quines conclusions treia. Ara, amb això modificat l'Aïda tindrà suc que extreure de les fitxes.

    Un petó!
    Anònim said...
    molt bé aïda!
    m'alegro que tot i l'estress dels ulims dies, anem per bon camí!

    jo diumnege tan aviat com ho tingui t'envio la meva definició!
    i lo dels estudis ho trobo mol encentatat, ja que ens pot servir mol


    si hiha qualsevol cosa, ja ho saps! ;)


    ptons
    Anònim said...
    Ja veig que estem fent amb temps la feina i no ens hem d'estressar!
    Fins dimarts!

Post a Comment



Prost! - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column